Laatste nieuws

  • Check ons weerbeleid

  • Onze inschrijfmodule doet het weer zoals het hoort! Schrijf je team dus in via onze inschrijfpagina

  • Je kunt je nu inschrijven voor de toernooien van 2017

  • Check de  foto's.

  • Het programma van 2017 is bekend. Jij bent er toch ook weer bij?

  • Afmeldingen later dan 24 uur voor de start van het toernooi geven geen recht op restitutie van het inschrijfgeld, tenzij het toernooi door de organisatie wordt geannuleerd.

 

 

Midzomer Crossminton Beach Toernooi

Vrijdag 23 juni is het weer zover: dan organiseert BC-United voor de elfde maal een toernooi. In verband met de naamswijziging van de sport Speedbadminton in Crossminton is de naam van het toernooi gewijzigd. Het toernooi zal voortaan onder de naam Midzomer Crossminton Beach Toernooi gehouden worden.

CROSSMINTON is de nieuwe naam voor Speedbadminton. De snelle, uitdagende variant op badminton, tennis en squash. Er wordt gespeeld met speciale rackets en shuttles. Je hoeft geen ervaren racketsport beoefenaar te zijn om aan het evenement deel te nemen. Het op een sportieve manier de zomeravond beleven staat voorop.

Je kunt als team inschrijven in de klasse PRO (ervaren) of FUN (onervaren). Een team, heren, dames of mix bestaat minimaal uit twee spelers. Schrijf je met drie spelers in dan kan er onderling geruild worden. Een derde speler is echter niet noodzakelijk. Rackets en speeders worden beschikbaar gesteld.

 

Het Midzomer Crossminton Beach Toernooi kent een zeer gezellige sfeer. Het op een gezellige manier sportief bezig zijn spreekt waarschijnlijk nog het meest uit de foto’s van vorig jaar. Laat je hierdoor inspireren en doe mee. Graag ontmoeten we je 23 juni op de beach.

Locatie Sportpark Vrijenbroek - Wittendijkweg 59 - 5912 PJ  Venlo

Voor meer informatie en inschrijven: www.speedenblackminton.nl

 

 

 

 

 

Vanuit de lucht